Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Τον κάλεσε τελικά ο Κουράκης

www.prismanews.gr

Έχουν περάσει 15 ημέρες από τότε που έχασε τις εκλογές ο Γιάννης Κουράκης. Από τότε μέχρι σήμερα επικράτησε η απόλυτη σιωπή για τον Λαμπρινό. 
Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, ούτε μια πρόσκληση από τον απερχόμενο Δήμαρχο για να ενημερώσει τον διάδοχο του. Κι εκεί που όλοι πίστευαν πως ο Κουράκης θα κρατήσει ως τον Σεπτέμβριο τον Λαμπρινό στη σιωπή, ήρθε η αδελφοποίηση του Ηρακλείου με το Τολέδο να ανατρέψει τις ισορροπίες. 
Ο Κουράκης κάλεσε τον Λαμπρινό να παραβρεθεί στην τελετή αδελφοποίησης. Τυχαίο; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Όμως το να καλεί ο Κουράκης τον Λαμπρινό για να βρεθούν πρώτη φορά μαζί σε μια εκδήλωση η οποία από πέρυσι έχει κάνει μύλο το Ηράκλειο με το Μαλεβίζι, ίσως λέει πολλά. 
Κι ίσως ο απερχόμενος Δήμαρχος να θέλει να ρίξει κατ' ευθείαν τον Λαμπρινό στα βαθιά. Ή σε αυτά που ο απερχόμενος Δήμαρχος θεωρεί βαθιά. 
Σήμερα πάντως θα φανεί το ποιες είναι οι προθέσεις του Γιάννη Κουράκη, αλλά και το ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις που θα αφήσει μετά τη συνάντηση τους ο Βασίλης Λαμπρινός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη