Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Προεκλογική κίνηση της ανεξάρτητης περιφερειακής παράταξης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Αγίου Νικολάου
Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής παράταξης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, Περιβάλλον-Άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Λασιθίου κυρία Άννα Μετζογιαννάκη - Τζώρτζη και κύριο Αντώνη Τσουμπό επισκέφτηκε τον Άγιο Νικόλαο και είχε συναντήσεις στο Νοσοκομείο με το Διοικητή  Μανόλη Μακρονικολάκη και τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Νεάπολης Λία Μοσχοβιτάκη. 

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της πόλη, όπου είχαν αναλυτική ενημέρωση από τον Διευθυντή κ. Γιάννη Πεδιαδίτη και το προσωπικό της μονάδας. 
Ακολούθως παραβρέθηκαν στον Αλμυρό στην εκδήλωση για τη βράβευση των παραλιών με τις Γαλάζιες Σημαίες που οργάνωσε ο Δήμος Αγίου Νικολάου με την Ελληνική Εταιρεία για την Προστασία της Φύσης και χάρηκαν με τις διακρίσεις της Κρήτης και του Λασιθίου. 

Το απόγευμα επισκέφτηκαν στην Κριτσά τον εντυπωσιακό για τις επιτυχίες του Αγροτικό Συνεταιρισμό και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του από τον πρόεδρο κ. Νίκο Ζαχαριάδη. Τέλος επισκέφτηκαν το Γυναικείο Συνεταιρισμό, όπου η πρόεδρος κ. Σημαιάκη και το προσωπικό τους ενημέρωσαν, φιλεύοντάς τους με νεράτες μυζηθρόπιτες που έφτιαξαν επί τούτου. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αντώνης Ανηψητάκης την Παρασκευή 9/5 θα βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου θα συναντηθεί στις 11π.μ. με τη Διοικούσα του ΤΕΕ-ΤΑΚ, το μεσημέρι  θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου ενώ το απόγεμα θα δώσει συνεντεύξεις στις 5.30  στο Prismanews και στις 7 στο κανάλι CRETA

Το Σαββατοκύριακο θα περιοδεύσει στην περιοχή της Σητείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη