Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Μονόδρομος για το Φ.Κουβέλη η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς

ΚΟΥΒΕΛΗΣΠηγή : candianews.gr
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης επανέλαβε από το Ηράκλειο σήμερα την απόφαση του να αναλάβει, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.
Συνοδευόμενος από τους  υποψηφίους ευρωβουλευτές με το σχήμα «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία» Κ. Αρχοντάκη και Θ. Μαργαρίτη, ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε  ότι η διαφωνία του με το ΠΑΣΟΚ είναι πολιτική και αφορά την πρόσδεση της ηγεσίας του κόμματος σε συντηρητικές πολιτικές, όπως είπε.
Κατά τον ίδιο  η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να παρακολουθήσει όσους επιλέγουν να προκαλούν κλίμα εμφυλίου πολέμου στο χώρο της κεντροαριστεράς, και απέκλεισε το ενδεχόμενο επανόδου στην παρούσα κυβέρνηση.
Ανέφερε δε, ότι η χώρα εισέρχεται στον αστερισμό των κυβερνήσεων συνεργασίας.
«Διακοσμητικό ρόλο δεν διεκδικήσαμε ποτέ, ούτε θα διεκδικήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης, σημειώνοντας ότι «η ΔΗΜΑΡ δεν προτίθεται να λειτουργήσει ως δημοκρατικό άλλοθι ουδενός».
Ο κ. Κουβέλης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού, την υποψηφιότητας του οποίου στηρίζει η ΔΗΜΑΡ.
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη