Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Ηράκλειο : Κλίμα ανατροπής

Πηγή :prismanews.gr
Πολύ μικρό αναδεικνύεται το ποσοστό του 40 % που κατάφερε να αποσπάσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης, για να αναχαιτίσει την ορμή των δεκάδων χιλιάδων Ηρακλειωτών που αντιδρούν στον τρόπο διακυβέρνησης του. 
Ο Γιάννης Κουράκης και η παράταξη Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες, έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τον Βασίλη Λαμπρινό και την τεράστια ισχύ της Δύναμης Πολιτών και τους ολοένα αυξανόμενους πολίτες, που απλά θέλουν να φύγει ο Κουράκης. 
Τα δώδεκα χρόνια είναι πλέον αρκετά, συνηθίζουν να υποστηρίζουν στις παρέες μεταφέροντας το μήνυμα που εύστοχα κατόρθωσε να περάσει η ΔΗΜΑΡ. 
Όλη αυτή την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών, σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα και τον αγώνα, καλούνται να συνθέσουν τα μέλη της Δύναμης Πολιτών, που ετοιμάζονται δυναμικά για τον δεύτερο γύρο. 
Αυτή τη φορά δεν θα επιτρέψουμε ψηφοθήρες και ψηφοδέλτια έξω από τα εκλογικά τμήματα, δεν θα επιτρέψουμε καμία παράτυπη ή παράνομη πράξη, τονίζουν δίνοντας το στίγμα τους.
 
Ταυτόχρονα σε ολόκληρο το Ηράκλειο έχει διαμορφωθεί το κλίμα της νίκης για τη Δύναμη Πολιτών, καθώς εκτός από την δυναμική και το πρόγραμμα της, η παράταξη εκφράζει και την θέληση για αλλαγή. Το γεγονός πως στην πλειοψηφία τους οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών είναι νέα, άφθαρτα, αλλά και πολύ καταρτισμένα στον τομέα τους πρόσωπα, έρχεται να δράσει προσθετικά, απέναντι σε έναν άνθρωπο που χάνει την αίγλη και τη δύναμη του.
Η εμφάνιση του στη χθεσινή εκδήλωση της Ελιάς, στην παλιά Λαχαναγορά, όπου κάθονταν σκυφτός στο πίσω μέρος της αίθουσας χωρίς καν να προχωρήσει προς τα εμπρός για να αναζητήσει τα ... φωτογραφικά καθίσματα, είναι ενδεικτικά του πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα πράγματα και πόσο κοντά είναι στο Δήμο η αλλαγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη