Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του Β. Λαμπρινού στις Δαφνές

Πηγή : www.prismanews.gr
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού στις Δαφνές.
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού στις Δαφνές.

Το πολυαναμενόμενο φράγμα στις Δαφνές, με το οποίο θα ανοίξει ο δρόμος για την επέκταση του σχεδίου πόλεως, κυριάρχησε κατά την επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού και των μελών της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών» στις Δαφνές.
Οι κάτοικοι υπογράμμισαν τις μεγάλες καθυστερήσεις που είχαν σημειωθεί σε επίπεδο μελέτης και τόνισαν πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του. Πρότειναν δε, όταν κατασκευαστεί, να δημιουργηθεί σε αυτό υδροβιότοπος ο οποίος θα δώσει προστιθέμενη αξία στην περιοχή τους.


Ο κ. Λαμπρινός και οι συνεργάτες ξεκαθάρισαν ότι με την αρωγή της τοπικής κοινωνίας θα ιεραρχηθούν οι πραγματικές ανάγκες και θα δρομολογηθούν οι αντίστοιχες παρεμβάσεις.

IMG 3719

Οι κάτοικοι από την πλευρά τους ζήτησαν να αυξηθεί η κοινωνική μέριμνα, να οργανωθούν αθλητικές δράσεις που θα προσελκύουν τους νέους, να δημιουργηθεί δανειστική βιβλιοθήκη και να αξιοποιηθούν τα δημοτικά κτίρια.

Τέλος, ο κ. Λαμπρινός μίλησε για την ανάδειξη των ιδιαίτερων πολιτιστικών στοιχείων της κάθε περιοχής και, ειδικότερα, για τις Δαφνές ότι θα μπορούσε να αποτελέσει έναν οινοτουριστικό προορισμό σε διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη