Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Δεν περπατάνε τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη και επιλέγουν την πολιτική πόλωση !

Μπροστά στην διαφαινόμενη αποτυχία των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη αυξάνεται η ένταση και η τεχνική πόλωση από τους υποψηφίους και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ή ο ΣΥΡΙΖΑ ή η Μέρκελ μας είπε χθες από τα Χανιά.Δηλαδή προσπαθούν να φορτώσουν την διαφαινόμενη αποτυχία τους να κερδίσουν το "δημοψήφισμα" , ιδέα που μόνοι τους επέλεξαν να αναμετρηθούν , στους ψηφοφόρους που τους γυρίζουν την πλάτη.Δηλαδή ο λαός μας αν δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τη Μέρκελ.Καλά να πάθει , λοιπόν.
Από τον ψεύτικο ριζοσπαστισμό  στην πολιτική ανοησία !

Μνημόνιο- Αντιμνημόνιο και Αντικαλλικράτης.Αυτά ήταν τα προτάγματα των δημοτικών εκλογών για την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου όταν συναντήθηκαν με την Τοπική ΔΗΜΑΡ.Τώρα που κατάλαβαν ότι ο κόσμος δίνει βάρος στα Τοπικά προβλήματα και τις λύσεις τους ,ξεχνούν συστηματικά να το αναφέρουν. Σύντροφε Λυγερέ θα μας πεις κάτι για το Μνημόνιο - Αντιμνημόνιο όταν αναφέρεσαι στο Ηράκλειο ; και ποια χωριά θα διώξεις από το Δήμο Ηρακλείου αν γίνεις Δήμαρχος αφού είσαι αντίθετος στη γεωγραφική κατανομή του Καλλικράτη ;

1 σχόλιο:

  1. Απορία 4η.
    Γράφουμε μαζί με τον Politis in action, όπως φαίνεται και από την παραπομπή στο τέλος της ανάρτησης. Η βασική ιδέα δική του, τον κοπιάρω κανονικά, τον διαβάζω τακτικά, τον γνωρίζω προσωπικά και πορευόμαστε μαζί από τα χρόνια της αθωότητας.

    http://tetradioexodou.blogspot.gr/2014/04/4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη