Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

ΙΤΕ και Κοινωνικό Ιατρείο στο πρόγραμμα επισκέψεων του Β. Λαμπρινού

Πηγή :www.cretalive.gr
Συνεχίζεται το πρόγραμμα συναντήσεων και διαβουλεύσεων του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών Ηρακλείου» κ. Βασίλη Λαμπρινού, με «ενδιάμεσους σταθμούς» το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε), την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου (ΔΕΥΑΗ) και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κρήτης.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
Συνάντηση αύριο Κυριακή, στις 10 το πρωί, με εκπροσώπους του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κρήτης.
Επίσκεψη μεθαύριο Δευτέρα, στις 9.30 το πρωί, στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Η.. Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Β. Λαμπρινός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Γιώργο Στειακάκη και στελέχη της δημοτικής επιχείρησης.
Ο κ. Λαμπρινός θα δώσει το «παρών» στην ανοικτή διαβούλευση με θέμα: «Πολιτισμός, Νεολαία και Ευρώπη» που διοργανώνει η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Δύναμη Πολιτών». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στο OPUS, Καπετάν Χαραλάμπη 3, (πίσω από τον ΟΤΕ).
Επίσκεψη την ερχόμενη Πέμπτη 20 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ι.Τ.Ε..Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ι.Τ.Ε. κ. Κώστα Φωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη