Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου ο Άρης Ροζάκης

Πηγή :www.cretalive.gr
Εντυπωσιακή ήταν η επικράτηση , του Άρη Ροζάκη, στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.
Με ποσοστό πάνω από 60%, που μπορεί να συγκριθεί με εκείνα που έδιναν την προηγούμενη δεκαπενταετία την πρωτιά στον απερχόμενο κ. Βασίλη Λαμπρινό, ο νέος πρόεδρος του επιστημονικού συλλόγου μετέτρεψε σε περίπατο την  εκλογική διαδικασία.
Ο Άρης Ροζάκης έλαβε 347 ψήφους και ακολούθησαν ο Μιχάλης Σφακιανάκης με 126 και ο Γιάννης Λεβέντης με 125 ψήφους.
Η δεύτερη και τρίτη θέση κρίθηκαν όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα στο τέλος, και έφεραν ανατροπή σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του Συλλόγου. Τότε ο Γιάννης Λεβέντης είχε λάβει τη δεύτερη θέση πίσω από τον Βασίλη Λαμπρινό και ο Μιχάλης Σφακιανάκης είχε καταταγεί τρίτος.
Τα δεδομένα άλλαξαν και παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν θα έχει θέση στο διοικητικό συμβούλιο, προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα: Για τον μεν Γιάννη Λεβέντη που είχε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κανέναν από την ομάδα του, ενώ για τον Μιχάλη Σφακιανάκη που κατήλθε στις εκλογές ως ανεξάρτητος το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές.
Η συμμετοχή των δικηγόρων του Ηρακλείου στην  εκλογική διαδικασία κινήθηκε σε υψηλά ποσοστά με τον Άρη Ροζάκη να πείθει παλαιούς και νέους δικηγόρους με την υποψηφιότητά του.
Ενότητα και δουλειά

Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα ο Άρης Ροζάκης “πνίγηκε” στις αγκαλιές των συναδέλφων του.
Εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε στο Cretalive “ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την ύψιστη τιμή που μου επιφύλαξαν.
Επίσης ευχαριστώ το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, τον απερχόμενο πρόεδρο Βασίλη Λαμπρινό που μας αφήνουν βαριά κληρονομιά και καλώ ανεξαιρέτως όλους τους συναδέλφους την επόμενη μέρα να βρίσκονται κοντά στο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε με ενότητα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις που μας περιμένουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη