Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Οι υπάλληλοι δέσμιοι της ανοησίας της Δημόσιας διοίκησης. Το παράδειγμα του Ηρώου Ηρακλείου

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, παραπέμπονται για δεύτερη φορά δύο υπηρεσιακά στελέχη της Πολεοδομίας Ηρακλείου με την κατηγορία ότι δεν συνηγόρησαν στην κατεδάφιση του Ηρώου Ηρακλείου, σύμφωνα με το αίτημα ιδιώτη ο οποίος με δικαστικές αποφάσεις έχει καταφέρει να περιέλθει ο χώρος στην ιδιοκτησία του.
Η εκδικαση της υπόθεσης θα επαναληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη 30 Ιανουαρίου. Οι δημοτικοί υπάλληλοι κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος και απείθεια σε προϊσταμένη αρχή, δηλαδή τη διεύθυνση Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, η οποία δεν συνηγορεί στην κατεδάφιση, αλλά δεν κηρύττει και το μνημείο διατηρητέο.
Το Δ.Σ. του Αδέσμευτου Σωματείων Τεχνικών υπαλλήλων του Δήμου Ηρακλείου « Α.Σ.Τ.Υ.» σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα, αποφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει στάση εργασίας για τα μέλη του την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 από τις 12:00 μμ έως τη λήξη του ωραρίου.
Οι εργαζόμενοι οργανώνου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 μμ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου θα γίνει η δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη