Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Εννέα μήνες μετά τις εκλογές: Η κρίση της χώρας και η δράση της ΔΗΜ.ΑΡ


Με θέμα «Εννέα μήνες μετά τις εκλογές: Η κρίση της χώρας και η δράση της ΔΗΜ.ΑΡ» και εισηγητή τον Σάκη Παπαθανασίου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού της ΔΗΜ.ΑΡ, έγινε η ανοικτή ολομέλεια της Δημοκρατικής Αριστεράς την προηγούμενη Δευτέρα 4-3-13.

Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «OLYMPIC», έγινε αναλυτική παρουσίαση της στάσης και της δράσης του κόμματος την περίοδο που ακολούθησε τις εκλογές, στα πλαίσια της κυβέρνησης συνεργασίας.
Με πλήθος διευκρινίσεων, παρεμβάσεων και τοποθετήσεων αναλύθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν από την κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι προτάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ. για την έξοδο από την κρίση με βασικό γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και την μέριμνα για τα οικονομικά αδύναμα στρώματα της κοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. Με τροπολογίες, παρεμβάσεις μέσω παραστάσεων σε Υπουργεία και αρμόδιους φορείς καθώς και με ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έχουν συμβάλει στην προώθηση ζητημάτων ιδιαίτερης τοπικής σημασίας(δεν συμπεριλαμβάνονται στο παρόν) σημείωση: Ο παρών κατάλογος-έκθεση θα συμπληρώνεται ανά τρίμηνο.(το 2013 θα ακολουθήσουν άλλες 3 εκθέσεις)
    http://dimarxanthis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη