Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΑΡ :Συνάντηση με τον Ρ.Κυπριωτάκη

 Με το Δήμαρχο Αρχανών- Αστερουσίων,  Ρούσσο Κυπριωτάκη συναντήθηκε την Τρίτη 13/11/2012 κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς Ηρακλείου. 
Στη συνάντηση o Δήμαρχος ανέπτυξε τις θέσεις του για τα προβλήματα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προς τους Δημότες , που δημιουργεί η υποχρηματοδότηση των Δήμων. Παρουσίασε επίσης τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Δημοτικής αρχής ώστε να αναζωογονηθεί οικονομικά η περιοχή  και να προστατευθεί το περιβάλλον. Ακόμα συζητήθηκε το θέμα των ΑΠΕ μεγάλης κλίμακας και ιδιαίτερα η έλλειψη χωροθέτησης τους .
Η Δημοκρατική Αριστερά εξέφρασε την συμπαράστασή της προς το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποστήριξε ότι τα χρήματα ανήκουν με θεσμοθετημένο τρόπο στους Δήμους και πρέπει να αποδίδονται σε αυτούς και ότι σήμερα σε περίοδο οικονομικής κρίσης το πρωτεύον είναι να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες στους Δημότες. Συμφώνησε με το Δήμαρχο ότι πρέπει να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα στην περιοχή με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Επεσήμανε επίσης ότι είναι στη διάθεσή του για προώθηση στη βουλή των προβλημάτων του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη