Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σπ. Λυκούδης: «Να μην επιτρέψουμε μια πολιτική κρίση»


«Εμείς βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού. Από τη μία βαραίνει αποφασιστικά στη δική μας στάση η κοινωνική ευαισθησία που έχουμε και οφείλουμε να έχουμε ως κόμμα της Αριστεράς απέναντι στους ανθρώπους που υφίστανται αυτή την απίστευτη οικονομική πίεση. Από την άλλη, όμως, πρέπει να πρυτανεύει στη σκέψη μας, ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της, σε αυτήν τη φάση, να δημιουργηθεί μια σοβαρή πολιτική και κυβερνητική κρίση", δήλωσε ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Σπ. Λυκούδης, αναφορικά με τη στάση του κόμματος στα μέτρα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΘΗΝΑ 9,84", ο κ. Λυκούδης πρόσθεσε ότι η ΔΗΜΑΡ θα παλέψει μέχρι τέλους με όσο μεγαλύτερη πίεση μπορεί και από τη δική της πλευρά. Και υπενθύμισε, ότι ο κ. Κουβέλης μετά την τελευταία σύσκεψη των αρχηγών είπε πως "η τρόικα πρέπει να λάβει υπόψη της ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο και θα πρέπει να πάψει να έχει απέναντί της αυτή την επιθετική πολιτική».

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες για τον κ. Μεϊμαράκη, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε πως πρέπει άμεσα να διαλευκανθεί η υπόθεση και τόνισε ότι "όλα αυτά παραμένουν στο επίπεδο της δημοσιογραφικής προσέγγισης, διότι ακόμα δεν γνωρίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη