Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Δημήτρης Δερμιτζάκης:Στηρίξτε τη Δημοκρατική Αριστερά

#Δημήτρης Δερμιτζάκης Υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά στο Ρέθυμνο

Φίλε και φίλη 
Πήρα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σου και να μοιραστώ τις σκέψεις μου. Δεν το έκανα στις προηγούμενες εκλογές που ζητούσα τον σταυρό, το κάνω τώρα που ζητώ τη στήριξη σου στη Δημοκρατική Αριστερά. Το κάνω γιατί αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω το λίγο που μου αναλογεί ,το λίγο που μπορώ. Φίλε και Φίλη σε εποχές κατάρρευσης της κοινωνίας και της χώρας δεν πρέπει να αναζητούμε διαχωριστικές γραμμές, δεν πρέπει να αναζητούμε νέα δίπολα. Αντίθετα πρέπει να αναζητήσουμε συναινέσεις και συγκλίσεις, πρέπει να αναζητήσουμε τον διάλογο και τη κοινή δράση χωρίς δημαγωγίες και λαϊκισμούς. 

Θα ήθελα, μόνο, να σου θυμίσω πόσο ίδιοι αποδείχτηκαν οι παλιοί μονομάχοι του δικομματισμού, με πόση «μεθοδικότητα» κατάστρεψαν «αγκαλιά» τη χώρα. Φίλε και φίλη σε αυτές τις εκλογές κρίνονται πολλά, κρίνεται το παρόν και το μέλλον της χώρας ,το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας . 
Σε καλώ να στηρίξεις τη δύναμη που θέλησε και προσπάθησε ώστε η χώρα να κυβερνηθεί μετά τις εκλογές στις 06/05/2012 .
Σε καλώ να μας στηρίξεις να πάρουμε τη εντολή διακυβέρνησης. Δεν τα καταφέραμε τότε ,θα τα καταφέρουμε τώρα με τη δύναμη της ψήφο σου. Με τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς, της Αριστεράς της Ευθύνης. 

 Φιλικά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη