Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Ο Χάρης Κατερινόπουλος πρόεδρος του συλλόγου καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο

Στις εκλογές που έγιναν πριν από τα Χριστούγεννα με ενιαίο ψηφοδέλτιο από τους πανεπιστημιακούς του Ηρακλείου, ανέδειξαν νέο διοικητικό συμβούλιο του ενιαίου συλλόγου καθηγητών στο Ηράκλειο. Πρόεδρος είναι, ξανά, ο κ. Χαράλαμπος Κατερινόπουλος , αντιπρόεδρος ο κ. Τάσσος Φιλαλήθης, γενικός γραμματέας ο κ. Χρήστος Κουρουνιώτης, ταμίας η κ. Δέσποινα Αλεξανδάκη και μέλη οι κ.κ. Μιχάλης Ταρουδάκης, Πέτρος Δήτσας και Χρήστος Τσατσάνης. Αναπληρωματικοί είναι οι Γιώργος Τζιρίτας και Γιώργος Γουλιέλμος.
Η Δημοκρατική Αριστερά Ηρακλείου συγχαίρει τον Χάρη για την εκλογή του ως Προέδρου.Επισημαίνουμε ότι ο Χ.Κατερινόπουλος είναι συντονιστής της γραμματείας του κόμματος στο Ηράκλειο

Με εννέα συμμετοχές από μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, ξεκινά σήμερα το 10ο συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ.
Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώνονται την ερχόμενη Κυριακή, οπότε και θα αναδειχθεί η νέα διοικούσα επιτροπή της ομοσπονδίας των ακαδημαϊκών. Οι εκλογές γίνονται σε μια κρίσιμη περίοδο για το ελληνικό Πανεπιστήμιο, λίγο πριν ανακοινωθούν τα οριστικά μέτρα για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και σε ένα γενικότερο κλίμα περικοπών.
Μετά από εκλογές που έγιναν στις σχολές του Ηρακλείου, σύνεδροι για την ΠΟΣΔΕΠ αναδείχθηκαν οι Χαράλαμπος Κατερινόπουλος, Χρήστος Κουρουνιώτης, Κική Θέρμου, Μιχάλης Ταρουδάκης, Πέτρος Δήτσας, Αχιλλέας Γραβάνης, Τάσσος Φιλαλήθης, Δέσποινα Αλεξανδράκη και Θανάσης Φείδας.

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρτήρια και δύναμη καλή στο φίλο Χάρη! Θα του χρειαστεί στα νέα του καθήκοντα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο! Με την ευκαιρία, να σταθώ στην σημαντική συνεισφορά του φίλου Κουρουνιώτη στην Ε.Ε. της ΠΟΣΔΕΠ. Καλή επιτυχία και στο 10ο συνέδριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη