Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ :Δεν μετέχουμε στη Δημοτική κίνηση "Ανθρώπινη πόλη"

Χθές, 15-12-2010 συναντήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ηρακλείου.Σε συζήτηση που έγινε σχετικά με το θέμα της συμμετοχής ή όχι στη λειτουργία της Δημοτικής κίνησης "Ηράκλειο-Ανθρώπινη πόλη" αποφασίσθηκε ομόφωνα ότι το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν θα συμμετέχει στη Δημοτική κίνηση.Υπενθυμίζουμε ότι προεκλογικά είχαμε προσφέρει κριτική στήριξη στο ψηφοδέλτιο αλλά είχαμε αποφασίσει να μην μετέχουμε με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

1 σχόλιο:

 1. Παραθέτω απόσπασμα από την απόφαση της Π.Κ.Ηρακλείου της Δ.Α. για τις εκλογές του Νοεμβρίου:
  " Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ του «νέου Δήμου» Ηρακλείου, διερεύνησε δημόσια, ανοικτά και συστηματικά τη δυνατότητα συγκλίσεων και συνεργασιών με τις υπάρχουσες παρατάξεις που θα επέτρεπαν την παρουσίαση κοινού οράματος για την πόλη του Ηρακλείου.
  Η προσπάθεια μας αυτή δεν απέδωσε.

  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ του «νέου δήμου Ηρακλείου» στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 7 Νοεμβρίου, δηλώνει ότι:

  Α. Δεν συμμετέχει σε κανέναν από τους σημερινούς δημοτικούς συνδυασμούς.

  Β. Εκφράζει την κριτική της στήριξη στην κίνηση «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη», ελπίζοντας ότι οι υποψήφιοι που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό της θα δράσουν με γνώμονα τις αρχικές θέσεις και αρχές της «Ανθρώπινης Πόλης» που στα πρώτα της βήματα είχε επάξια προσελκύσει μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας.

  Γ. Θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες , μαζί με άλλες πολιτικές δυνάμεις και δημότες , ώστε μέσα από μια ανοικτή διαδικασία να διατυπωθεί πρόγραμμα για μια πόλη που θα είναι βιώσιμη και ελκυστική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Τα επόμενα τριάμισι χρόνια θα αξιοποιήσουμε τις δυνάμεις μας, τόσο με συνεχή παρουσία και παρεμβάσεις στα δημοτικά και τοπικά συμβούλια, όσο και με τη στήριξη ανεξάρτητων πρωτοβουλιών μέσα στην τοπική κοινωνία."

  Η χθεσινή μας απόφαση είναι το πρώτο βήμα σε αυτήν την κατεύθυνση! Καλή δύναμη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη