Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: "Είμαστε αντίπαλοι, είμαστε απέναντι στις πολιτικές που καταστρέφουν τα εργασιακά δικαιώματα"

Δήλωση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, για τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου σε σχέση με τα εργασιακά δικαιώματα :
«Δυστυχώς δεν αλλάζουμε, βουλιάζουμε. 
Είμαστε αντίπαλοι, είμαστε απέναντι στις πολιτικές που καταστρέφουν τα εργασιακά δικαιώματα. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη. Η κοινωνία τεμαχίζεται».
Δήλωση του βουλευτή Αχαϊας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκου Τσούκαλη, αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις

«Με τη νομοθετική πρωτοβουλία, η κυβέρνηση υπερέβη την κόκκινη γραμμή. Δοκιμάζει και τα τελευταία ίχνη αντοχής της κοινωνίας και μετατρέπει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που απαιτεί η χώρα σε άχθος της ίδιας της κοινωνίας».

Δήλωση του υπευθύνου για θέματα οικονομικής πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρη Χατζησωκράτη, για τις δηλώσεις των κ. Όλι Ρεν και Στρος Καν:

Δεν μπορεί Στρος Καν και Όλι Ρεν να κλίνουν την ανάπτυξη σε όλες τις πτώσεις και όλα τα μέτρα που υπαγορεύουν στην ελληνική κυβέρνηση να προκαλούν ευθέως στασιμότητα, ύφεση, ανεργία, αποδιάρθρωση εργασιακών σχέσεων και συνεχή μείωση συντάξεων και μισθών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη