Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση υποψηφίων Σούδας με το συνδυασμό «Δήμος Ενεργών Πολιτών» Τάσου Βάμβουκα

Ενεργοί πολίτες σε μια κοινωνία είναι οι άνθρωποι που έχουν πλήρη γνώση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων τους, έχουν αγωνιστική διάθεση, πνεύμα συμμετοχής στις διαδικασίες και αποσκοπούν στη βελτίωση των κοινωνικών και πολιτικών λειτουργιών.
Σε μια κοινωνία που έχει τέτοιους πολίτες συνυπάρχει το αίσθημα της αντίληψης, της ανοιχτής συμμετοχής σε κάθε δημοκρατική διαδικασία, η αγάπη και το μεράκι για την αναγέννηση της.
Με δεδομένη την ιδιαιτερότητα του τόπου μας, της ΣΟΥΔΑΣ και τα προβλήματα του, αποφασίσαμε να στηρίξουμε στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές το συνδυασμό του Τάσου. Βάμβουκα, υποψήφιου για το Δήμο Χανίων.
Ειδικότερα οι προσπάθειες μας έχουν σκοπό να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ισόρροπη ανάπτυξη του λιμανιού και ιδιαίτερα στην αποτροπή κάθε επερχόμενου κινδύνου. Εκφράζοντας λοιπόν μια φωνή αγωνίας και ανησυχίας για το μέλλον αυτού του τόπου είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανένα να λειτουργήσει ανασταλτικά για την ανάπτυξη του και να διεκδικήσουμε αποφασιστικά ό,τι και όπου απαιτείται!
Αποτελεί εξάλλου ύψιστη ηθική υποχρέωση σε αυτούς που μας κληροδότησαν ένα τόπο με τόσο πλούτο αλλά και παράλληλα τεράστιο χρέος για τις επερχόμενες γενιές να κληρονομήσουν ένα τόπο που θα ζήσουν με αληθινή ευημερία και ουσιαστική ανάπτυξη.
Με δεδομένη την αντίληψη αυτή καλούμε όλους τους Δημότες της Σούδας, ανεξάρτητα από τα πολιτικά και ιδεολογικά πιστεύω τους να συμμετέχουν ενεργά ώστε να δημιουργήσουμε μαζί τις προϋποθέσεις για μια ισχυρή τοπική κοινωνία με ρόλο δημιουργικό και διεκδικητικό.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»
ΑΡΤΖΟΥΧΑΛΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΑΤΣΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΖΑΝΕΤΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη