Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Ανδριόπουλος Χρήστος :Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Ηρακλείου της κίνησης "ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ.Περιβάλλον & Άνθρωπος"

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές πολλοί φίλοι κατεβαίνουν υποψήφιοι.Από σήμερα ,θα αρχίσουμε να τους παρουσιάζουμε.Τα βιογραφικά τους, τις φωτογραφίες τους , τις απόψεις τους.Ελπίζουμε να τους τιμήσετε με την ψήφο σας !
 
*Ανδριόπουλος Χρήστος του Ευσταθίου.Υποψήφιος στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ με την Αυτοδιοικητική κίνηση "ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ.Περιβάλλον & Άνθρωπος" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Αντώνη Ανηψητάκη

Γεννήθηκα το 1980 στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη όπου τελείωσα το Λύκειο.Συμμετείχα σε μαθητικούς αγώνες για την αναβάθμιση της παιδείας και στις μεγάλες κινητοποιήσεις του Εβρίτικου λαού τόσο ενάντια στην εγκατάσταση και τη λειτουργία Χρυσορυχείων στον Έβρο, όσο και κατά του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης.

Σπούδασα Ιατρική στο κρατικό Πανεπιστήμιο Αγ. Γεώργιος της Φιλιππούπολης, Βουλγαρίας. Διατέλεσα επί σειρά ετών μέλος και έπειτα πρόεδρος του συλλόγου των Ελλήνων φοιτητών και ήμουν υπεύθυνος έκδοσης του Ελληνόφωνου περιοδικού. Τώρα ειδικεύομαι στον τομέα της Αναισθησιολογίας στο Βενιζέλειο - Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπήρξα μέλος του κεντρικού συμβουλίου νεολαίας του Συνασπισμού. Αποχώρησα από τον Συνασπισμό με την ελπίδα και την πίστη ότι η κοινωνίας μας, σε μια περίοδο βαθειάς οικονομικής, πολιτιστικής και κοινωνικής κρίσης, χρειάζεται μια αριστερά δημιουργική και όχι στείρα αντιπαραθετική χωρίς νόημα και προοπτική. 

Συμπαρατάχθηκα στις δυνάμεις της Δημοκρατικής Αριστεράς για να συμβάλω και εγώ στην προοπτική αλλαγής της ρότας στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας.Αποφάσισα και μένω τα τελευταία χρόνια στην όμορφη Κρήτη ερωτευμένος με τις δύο αγάπες μου, την Κρήτη και την όμορφη κρητικοπούλα Ιωάννα Καραγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη