Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Δήμος Ενεργών Πολιτών :Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Χανίων

Το Νοσοκομείο Χανίων επισκέφτηκε την Παρασκευή 22/10 το πρωί, κλιμάκιο του Συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, αποτελούμενο από πολυμελή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (Καίτη Τοπάλη, Αντώνη Σχετάκη, Μπάμπη Κουρούση, Τζένη Τσιστράκη-Πατσουράκη, Σόνια Βερναδάκη-Μάντακα, Βίβιαν Αλεξανδρίδου, Βαρβάρα Περράκη κ.α.), τον επικεφαλή του συνδυασμού Τάσο Βάμβουκα και την Καίτη Λιλιμπάκη-Νικηφοράκη.
Το κλιμάκιο του ΔΗΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή και τον Αντιπρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου και συζήτησε μαζί τους θέματα και προβλήματα που αφορούν στο ίδρυμα, την λειτουργία του και την παρεχόμενη περίθαλψη. Μεταξύ άλλων τα μέλη του Συνδυασμού έθεσαν το ζήτημα της πρόσφατης εξαγγελίας του θεσμού των Αστικών Κέντρων Υγείας και ζήτησαν σχετική ενημέρωση από τα στελέχη του Νοσοκομείου. Εκτίμησαν δε, ότι προς το παρόν τουλάχιστον, πρόκειται για μια εξαγγελία και ένα θεσμό που στερείται πρακτικού και ουσιαστικού περιεχομένου.
Στη συνέχεια η ομάδα του Συνδυασμού επισκέφθηκε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου και συνομίλησε με το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με πολίτες που βρέθηκαν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη Κουβέλη στην Κρήτη